top of page

Concerttip | Amaranthe + Beyond The Black, Trix


Een show van Amaranthe beloofd er eentje met pit en massa's energie te worden! Deze band biedt ons drie keer geweldige vocals met supersonische muziek waar je niet op kan blijven stilstaan. Een combinatie van powermetal, melodic death en metalcore klinkt op het eerste zicht misschien wat vreemd, maar het werkt en klinkt niet alleen origineel, maar ook nog eens geweldig goed!


Naar goede gewoonte neemt Amaranthe nog een aantal bands met powervrouwen met zich mee. Deze keer is het een co-headline tour met niemand minder dan Beyond The Black. Persoonlijk kende ik hen tot enkele maanden geleden nog niet, maar hun show op Graspop heeft mij volledig omver geblazen, waardoor deze combinatie van bands mij zeer gelukkig maakt. BTB brengt ons female voiced symphonic powermetal om U tegen te zeggen.

Verder krijgen ze hulp van nog een band die ik heb leren kennen via een Belgisch festival, maar deze keer was dat dan afgelopen Alcatraz. Je weet het misschien al wel, maar de Butcher Babies zijn hier ook van de partij! Deze band brengt je niet één, maar twee powervrouwen die je brutale heavy metal brengen onder de vorm van een bangelijke show met enorm veel energie.


Om de line-up compleet te maken krijgen we ook nog eens Ad Infinitum voorgeschoteld. Een symfonische metalband uit Zwitserland deze keer met nog zo'n geweldige frontvrouw. Melissa kan je omver blazen met zware grunts, maar ook clean kan deze dame echt wel stevig uithalen. Door de vele verschoven concerten konden zij niet meer mee als voorprogramma van Serenity in april, dus ik ben maar al te blij dat ik hen hier wél ga mogen aanschouwen.


Tickets & Info


bottom of page