top of page

Concerttip | 2 Years, Melkweg


De metalcore band die ooit begon als 2 Years To Apocalypse heeft over de jaren verschillende zalen en festivals in heel Europa plat gespeeld. Het ging van kleine zalen naar supporten voor grote internationale acts en uiteindelijk zelf grote shows in uitverkochte zalen headlinen. Na 11 jaar komt er een einde aan het avontuur van de band. Op 12 november speelt 2 YEARS nog een keer een laatste show in de Melkweg in Amsterdam. De supportacts van deze show zijn Serve en Reformist.


De muziek van 2 YEARS kun je beschrijven als Modern Metal en Metalcore. Het is niet vreemd dat de band deze sound heeft want zoals ze zelf zeiden, is de sound van 2 YEARS een combinatie van hun gezamenlijke muzikale interesses waarbij Metalcore de verbindende factor is. In 2019 kwam de debuutsingle 'Flame in The Flood' uit.

In 2020 konden we nog genieten van de releases van de singles: 'The New Divine', 'Overdrive' en 'Apotheosis'. Ook was 2YEARS vorig jaar een van de Never Mind The Hype Talents voor Popronde 2020. Over een paar weken kunnen we nog een keer genieten van een show van 2 YEARS in de Melkweg.


Vrijdag 12 November 2021, Melkweg (Amsterdam)


Bron: Melkweg & TheNextGig.nl

Bron foto: 2 YEARS Facebook

bottom of page