top of page

Albums | Lit, Tastes Like Gold


Dit album is nu al ongeveer een maand uit en wat heb ik er spijt van dat ik niet op voorhand wist dat Lit nieuwe muziek zou uitbrengen! Tastes Like Gold is het perfecte zomer album, eentje waar ik nu al een aantal weken naar aan het luisteren ben en al een aantal weken van overtuigd ben dat ik hier iets mee moest doen. Door gebrek aan tijd, is het er dus vandaag pas van gekomen, maar geloof me wanneer ik zeg: het is absoluut de moeite waard!


Met Yeah Yeah Yeah is de vibe van het album gezet en krijg je meteen dat vrolijke, zomerse gevoel. Dat blijft zo tot op de laatste noot van Let's Go en maakt dit voor mij echt een geweldig album. Ik had al een tijdje niets nieuws meer gehoord van deze band, maar ze hebben mij hiermee compleet omver geblazen.


Mijn drie favorieten van het album zijn drie totaal verschillende nummers die toevallig vlak na elkaar komen; Kicked off the Plane, OK With That en Life That I Got. Die eerste is ondanks de titel zo'n leuk nummer met een super hoog meezinggehalte. OK With That is dan weer een melig nummer waar mijn hart van smelt en Life That I Got was na de eerste luisterbeurt meteen mijn nieuwe (zomer)anthem! Ik kan deze drie nummers opnieuw en opnieuw beluisteren en ik geraak ze maar niet beu gehoord. Ook Get Out Of My Song is een heel leuk nummer, met een geweldige tekst.


Om eerlijk te zijn ben ik gewoon verliefd op dit ganse album. Tastes Like Gold heeft een heel toepasselijke titel, want voor mij smaakt het naar meer. Ik zeg het, dit album staat hier al een aantal weken op repeat en ik blijf telkens nieuwe dingen ontdekken waar ik blij van word. Een aanrader, honderd procent!


Releasedatum: 17 juni 2022


Luisterbottom of page