top of page

Concerttip | While She Sleeps, AB


While She Sleeps is de laatste jaren aan een heuse opmars bezig. Ze maken dan ook metalcore op zijn best sinds 2006. Startend in kleine jeugdhuizen, stootten ze door naar het voorprogramma van Bring Me The Horizon in 2016 in zalen zoals Vorst Nationaal (Brussel) en Heineken Music Hall (Amsterdam). Na een indrukwekkende cd You Are We die onafhankelijk werd gereleast, kwam begin dit jaar So What? uit, onder hun onafhankelijk eigen label Sleeps Brothers. Natuurlijk had Europa nog een headline tour tegoed en die krijgen we begin 2020. Op vrijdag 17 januari kan je terecht in de Ancienne Belgique in Brussel en op donderdag 23 januari zijn ze in de hoofdstad van onze buren te vinden: de Melkweg in Amsterdam. Allen daarheen, zou ik zeggen! Support acts: Every Time I Die, Vein

Tickets & Info

bottom of page