top of page

Fotoverslag | Soundtrack Finale, De Zwerver


Poppunt, Clubcircuit vzw, Ancienne Belgique, Formaat en de Brusselse Jeugdhuizen, Cactus Muziekcentrum, Het Depot, Muziekodroom, muziekclub N9, Trix, De Casino, Democrazy, Muziekclub De Zwerver, Het Entrepot, Nosta, Wilde Westen en 4AD presenteren de eerste editie van Sound Track, een gloednieuw live- en kansenparcours voor artiesten met talent en ambitie. Met Sound Track gaan een ongezien aantal spelers uit de Vlaamse en Brusselse muzieksector samen op zoek naar de sound van hun regio.Sound Track is de opvolger van de vroegere provinciale pop- en rockconcoursen De Zes, FrappantPOP, Kampioenschap van Brussel, Limbomania, Oost.Best!, Rockvonk en Westtalent. (zie kader onderaan) Poppunt, de clubs van het Clubcircuit, AB en de Vlaamse en Brusselse jeugdhuizen slaan nu de handen in elkaar om samen een nieuwe generatie artiesten te ondersteunen in hun traject. Met Sound Track wordt een nieuwe puzzel gelegd voor een gezond bovenlokaal muziekklimaat dat doorgroeikansen geeft aan vers muzikaal talent.

De 8 bands, singer-songwriters, mc’s, producers en solo-acts waar de West-Vlaamse livesector tweehonderd procent in gelooft voor de toekomst waren dit weekend te bewonderen vanop de eerste rij bij ons in De Zwerver, tijdens de finale van Sound Track, het kansenparcours voor nieuw muzikaal talent. Na afloop van de finale maakte de jury telkens drie laureaten bekend, de eer ging naar DIVIDED, RATMOSPHERE & VENTILATEUR. Deze uitverkoren bands komen terecht in Track 2020, een felbegeerd traject op maat waarin het komende jaar alles kan. (Bron: De Zwerver, Leffinge)

Roni

Ventilateur

Pingpongclub

Budget Trash

Divided

Sir Luke

Ratmosphere

zaterdag 7 december, De Zwerver (Leffinge) | Foto's: Pieter Bouckhout

 

#fotoverslag #fotoalbum #fotoreport #concertfotos #concertfotografie #concertphotography #liveconcert #liveshow #liveperformance #DeZwerverLeffinge #dezwerver #Leffinge #soundtrack #supportyourlocals

bottom of page