top of page

Fotoverslag | Vandenberg's Moonkings, Poppodium 013


Vandenberg’s Moonkings bestaat 5 jaar en dat moest gevierd worden! Vanaf de release van het debuutalbum in 2014 was het duidelijk dat de voormalige gitarist van onder meer Vandenberg en Whitesnake serieus was en dat de internationale (hard)rockscene een top-act rijker was. Ze hebben festivals in het binnen- en buitenland plat gespeeld, uitverkochte clubtours gehad en overal zien we lovende recensies terug voor studio-albums en optredens. Het absolute hoogtepunt was de Europese tournee als special guests van "Scorpions" en vergeet vooral ook niet de aangrijpende documentaire ‘Adje’, in 2018 uitgezonden in ‘Het Uur van de Wolf’.

Reden genoeg voor een feestje, maar ondertussen broedt mastermind Adrian Vandenberg alweer op spectaculaire nieuwe plannen. Voordat er nieuwe, andere wegen worden ingeslagen konden de fans nog één keer genieten van Vandenberg’s Moonkings.

Deze clubtour was voorlopig de laatste in Nederland. Wij hebben die niet gemist! (Bron: Poppodium 013)

Vandenberg's Moonkings

Tricklebolt

zaterdag 30 november, Poppodium 013 (Tilburg) | Foto's: Peter Verstraeten

#fotoverslag #fotoalbum #fotoreport #concertfotos #concertfotografie #concertphotography #liveconcert #liveshow #liveperformance #peterverstraeten #vandenbergsmoonkings #tricklebolt #poppodium013 #013tilburg #013poppodium #013

bottom of page