top of page

Fotoverslag | The Sheila Divine, De Zwerver


Naast hun thuishaven Boston is België altijd al het grootste wingewest geweest voor deze sympathieke band rond de charismatische frontman Aaron Perrino. Singles ‘Hum’ en ‘Like A Criminal’ zijn echte indie-classics en hun sound is onlosmakelijk verbonden met die van tijdsgenoten als Buffalo Tom, Afghan Whigs en Magnapop. Hun comeback duurt intussen al langer dan hun oorspronkelijke carrière en voor volgend jaar is er opnieuw een album gepland. Daarnaast viert de band in 2019 het twintigjarige bestaan van hun klassieke debuut ‘New Parade’.

vrijdag 22 november, De Zwerver (Leffinge) | Foto's: Franky Vanhove

#concertfotos #concertphotography #Fotoverslag #fotoverslag #concertfotografie #fotoalbum #livefotografie #fotoreport #fotoreportage #concertfotograaf #frankyvanhove #thesheiladevine #dezwerver #dezwerverleffinge

bottom of page