top of page

Sounds | Angels Calling - Sabaton ft. Apocalyptica


Deze week releaste Sabaton een nieuwe versie van Angels Calling, samen met Apocalyptica. Apocalyptica is samen met Amaranthe special guest tijdens hun aankomende Europese tour. Deze nieuwe versie van Angels Calling, een nummer dat dateert van het album Attero Dominatus uit 2006, geeft daarmee een voorsmaakje van wat we misschien wel mogen verwachten in het sportpaleis dit jaar. Angels Calling gaat trouwens over de eerste wereldoorlog, net als hun laatste album, The Great War, het kan dan ook geen toeval zijn dat ze net dit nummer gekozen hebben voor een heruitgave met Apocalyptica.

De strijkers van Apocalyptica geven het nummer die klassieke schwung dat wel past bij de grootsheid van de power metal van onze Zweedse heren. Benieuwd of ze dit live zullen brengen in het sportpaleis begin volgend jaar!

Sabaton, The Great Tour

02/02/2020 - Sportpaleis Antwerpen

bottom of page