top of page

Sounds | Stand Atlantic, Hate Me (Sometimes)


Hate Me (Sometimes) is Stand Atlantic hun eerste single sinds de release van hun debut album Skinny Dipping in oktober vorig jaar. Er werd ook meteen een video uitgebracht die vol zit met felle roze en groene kleuren, alsook gezichtsverf, dozen op hoofden en bizar kleine handen van zangeres Bonnie Fraser. Voor wie zangeres Bonnie Fraser (en dan vooral haar karakter) kent, zal het extraatje aan het begin van liedje niet verrassend zijn: je hoort haar namelijk heel random ‘spaghetti’ zeggen. Jokes aside, het liedje smaakt zeker naar meer en we hopen dat dit de aanleiding is naar een volgende stap in de carrière van de Australische band.

Even voorstellen

Stand Atlantic are an Australian pop punk band from Sydney, formed in 2014. The band consists of vocalist/guitarist Bonnie Fraser, guitarist David Potter, bassist Miki Rich, and drummer Jonno Panichi.

Stand Atlantic gained prominence in the Australian music scene with the release of their demo EP, A Place Apart in 2015. The band signed with Rude Records in 2017 and released a new single, 'Coffee at Midnight', that landed them positive reviews. They released an EP, Sidewinder, in September 2017. Their debut album, Skinny Dipping, was released in October 2018. On 4 September 2018, Stand Atlantic announced a new single, "Lavender Bones", would premiere on Triple J later that night. A debut record was teased and Triple J appeared to post the album's name, Skinny Dipping. Stand Atlantic announced that they had signed to Hopeless Records on 5 September 2018 and that their debut album, Skinny Dipping, would be released in October 2018. On the 2nd of October, Stand Atlantic released "Lost My Cool", the second single from their debut album. Stand Atlantic released "Skinny Dipping", the title track and third single on 23 October. It premiered on BBC Radio 1. Skinny Dipping was released October 26 & debuted at #17 on the iTunes charts. On 5 July 2019, Stand Atlantic officially announced Miki Rich as a permanent member of the band, after he had been touring with them since 2017. (wikipedia)

bottom of page