top of page

Fotoverslag | M-idzomer Leuven, 01 augustus 2019


Lamb

Afsluiter op de eerste avond is Lamb. Het electro duo uit Manchester bestaande uit zangeres Lou Rhodes en producer Andy Barlow bracht in april een zevende album uit. Iets experimenteler dan de vorige schijven, maar toch bleven ze trouw aan de typische Lamb-sound. Ook deze avond was dus net iets anders dan de vorige optredens, al stonden de hits wel garant voor een uitbundige sfeer. Lou verwende ons met twee verschillende outfits, maar vooral met twee kapsels. Andy waande zich, traditiegetrouw, soms iets te veel op Tomorrowland, ach ja, dat nemen we er graag bij.

Lee Fields & The Expressions Na Mvr. Warfield volgt de levende legende Lee Fields. Sinds ‘69 staat deze man al garant voor Soul, Funk en R&B van de bovenste plank, en zelfs op zijn gevorderde leeftijd beschikt hij nog steeds over enkele moves.,

Liv Warfield De 10de jaargang van M-Idzomer werd op gang getrapt door Liv Warfield. Gelukkig maakte deze dame jaren geleden de keuze om de 100 en 200m sprint achter haar te laten en een zangcarrière te beginnen. Straffe vrouw die het niet schuwt om een cover van Prince in haar set op te nemen.

Tristan Binnen was Tristan te bewonderen. De Gentse zangeres en componiste Isolde Van Den Bulcke staat garant voor een streepje ambient pop met een donker kantje. Het was vooral genieten van haar stemklank.

Foto's en tekst: Sven Togni

 

bottom of page