top of page

Sounds | Laurence Jones, I'm Waiting


I'm Waiting is de naam van de nieuwe single van Laurence Jones.

Dit is het eerste nummer van zijn nieuw album Album Jones Band dat uitkomt op 27 september 2019.

Laurence Jones wordt vaak bestempeld als "the future of blues." Hij heeft verschillende grote prijzen en onderscheidingen gewonnen en heeft meer dan 50.000 albums verkocht. Hij speelde in de voorprogramma’s van Status Quo, Gary Clark Jr, Glenn Hughes, Kenny Wayne Shepherd, James Bay, Van Morrison, Buddy Guy, Robert Cray, Joe Bonamassa, Jools Holland, Eric Burdon en op grote internationale festivals. In Nederland speelde hij onder andere op North Sea Jazz, Bospop, Paaspop en Holland International Blues Festival.

In het najaar tourt Laurence Jones met zijn nieuw album door Nederland en België.

In België kan je hem aan het werk zijn in zaal Zik Zak, Ittre (Waals-Brabant) op 10 november 2019.

#LaurenceJones #Blues #sounds

bottom of page