top of page

Fotoverslag | Wage War & Our Hollow Our Home, Trix


Wage War Dit Amerikaanse viertal maakt energieke en snoeihard metalcore. In 2015 kwam hun debuut uit, maar het was vooral met Deadweight uit 2017 dat de band potten brak. Sindsdien gingen ze op tour met Parkway Drive, August Burns Red en Every Time I Die. Begin dit jaar teaseden ze hun langverwachte nieuwe muziek, waarvan 'Low' de eerste single is.

Our Hollow Our Home

Op het kruispunt tussen Parkway Drive en Thy Art Is Murder staat Our Hollow, Our Home, een vijfkoppige Britse metalcoreband. Hun laatste wapenfeit In Moment // In Memory kreeg niets dan lof van onderandere Rock Sound, Metal Injection en Metal Hammer. En de geniale Ed Sheeran-cover bewijst meteen dat deze jonge wolven héél straf zijn.

dinsdag 28 mei, Trix Café (Antwerpen) | Foto's: Wim Wilms | Tekst: Trix

#fotoverslag #fotoalbum #fotoreport #concertfotos #concertfotografie #concertphotography #liveconcert #liveshow #livefotografie #liveperformance #wagewar #ourhollowourhome #trix #trixcafé #antwerpen

bottom of page