top of page

News | Alcatraz Festival: lineup La Morgue gekend!


De lineups van de Prison & Swamp stages lagen reeds vast en nu is het tijd om deze van La Morgue wereldkondig te maken.

Alles was LIVE te volgen via een FB Live sessie gisteren. Gemist? No worries, we hebben hieronder een visual toegevoegd met alles mooi voorgesteld.

La Morgue met de woorden van het Alcatraz Festival: "Gelegen naast de GRAVEYARD zal ‘het lijkenhuis’ een uitvalsbasis worden voor voornamelijk Belgische bands die diep in de underground geworteld zitten. De pikdonkere tent wordt een plaats waar zich veeleer obscuur grut gaat verzamelen. Ofwel bands die lak hebben aan grote podia en pas tot hun volle recht komen in een met sulferdampen voltrokken krocht waar de geur van onheil hangt. Muzikanten die licht schuwen en pas tot ontbolsteren komen eenmaal de duisternis het overneemt. 💀 NO OPENERS - NO HEADLINERS - JUST BANDS! 💀 SET LENGTH OF EACH BAND: 66 MINUTES! 💀 MINIMUM MAGNITUDE: 6 ON RICHTER'S SCALE!

bottom of page