• John Van de Mergel

Fotoverslag | The Van Jets, De Zwerver


Als een donderslag bij heldere hemel. Zo voelde de aankondiging van The Van Jets dat ze er na 15 jaar mee ophouden. Nog één single 'Who Does?' en één tour waarvan de twee laatste shows in de AB hopeloos zijn uitverkocht en dan is het definitief gedaan. Eerste stop van de laatste tour was in De Zwerver, waar het exact 15 jaar geleden allemaal begon met een memorabel concert tijdens de perselectie van Humo’s Rock Rally en even later tijdens onze eigen Verse Vis, wat hen meteen twee overwinningen opleverde. Het B-kantje van de nieuwe 7 inch is ‘Ricochet’, waarmee de cirkel helemaal rond is. De eerste en de laatste single verenigd op één stukje vinyl. (De Zwerver)

Wij namen mee afscheid van één van de beste livebands die ons landje rijk is.

28 april, De Zwerver (Leffinge)

#fotoverslag #fotoalbum #concertfotografie #livefotografie #concertfotos #thevanjets #dezwerver #leffinge