top of page

News | 35 keer nieuw voor Lokerse Feesten!


35 nieuwe namen! Maandag 5 augustus wordt een absolute hoogdag voor muzikale fijnproevers, met Patti Smith, Charlotte Gainsbourg, Father John Misty én Whispering Sons. Op zaterdag 3 augustus vieren we de langverwachte comeback van Keane en verwelkomen we ondermeer Novastar, Goose nonstop en Dr Lektroluv. En Oscar And The Wolf krijgt op 11 augustus het gezelschap van top-poppers Kodaline, Jess Glynne en Bizzey. De metal- en punkdag line-ups worden vervolledigd met ondermeer STAKE, Evil Invaders, Wiegedood, SONS en Cocaine Piss in de Red Bull Music room, en in diezelfde zaal presenteren we zoals elk jaar opnieuw pop, dance en alternative, met ondermeer Compact Disk Dummies, Charlotte Adigéry, Iceage, Famke Louise, Merol, Jacin Trill en de Cherry Moon night.

Even het overzicht kwijt? geen nood, op hun facebookpagina publiceerde de organisatie eerder vandaag volgend overzicht.

Let op! De tickets voor 2 augustus en de combitickets zijn al voor 80% uitverkocht, dus snel zijn is de boodschap!

bottom of page