top of page

WIN! 1 Duoticket voor Bishop Gunn in Trix


Op zaterdag 2 maart brengen Bishop Gunn het geluid van het diepe Zuiden der Verenigde Staten naar Antwerpen en jij kan erbij zijn! Zin in een avondje vette Southern Rock/Blues/Soul gebracht door een stel jonge wolven?

Neem dan deel & WIN 1 duoticket Hoe maak je kans?

1) Like onze Facebook pagina

2) Like en share het bericht van onze wedstrijd op je tijdlijn en andere sociale media met de hashtag #WINbishopgunn. 3) Stuur jullie antwoord op onderstaande vragen via een privébericht aan onze Facebook pagina vóór vrijdag 01/03 (20u). De gelukkige winnaar wordt nog diezelfde avond per e-mail verwittigd. Vergeet dus zeker niet, naast je volledige naam, ook je e-mail adres én gsm nummer op te geven.

  1. Welk gehucht in de V.S. is de thuishaven van Bishop Gunn?

  2. Schiftingsvraag: hoeveel juiste antwoorden zullen we ontvangen tegen vrijdagavond 01/03 (20u)?

Info & tickets

zaterdag 03 maart 2019, Trix, Antwerpen, tickets

*Medewerkers van Brothers In Raw, alsook hun familieleden, kunnen vanzelfsprekend niet deelnemen. We rekeken ook op jullie eerlijkheid in deze.

photos by Anthony Scarlati

bottom of page