top of page

Concerttip: The Broadcast in De Kelk


Tyler Housholder (percussion), William Seymour(bass), Mike Runyon (keyboards), Caitlin Krisko (vocals), Aaron Austin (guitars), Michael W. Davis (drums)

The Broadcast is een soulvolle blues/roots/rock band uit Asheville, North Carolina. Frontvrouw Caitlin Krisko beschikt over een krachtige, explosieve stem die pas live echt tot haar recht komt. On stage voelt ze zich dan ook als een vis in het water, getuige haar energieke performance die ons doet terugdenken aan de live shows van classic rock bands uit de jaren ’70.

Voor hun tweede album From The Horizon wisten ze niemand minder dan producer en multi Grammy winnaar Jimm Scott te strikken. Ergens dit jaar duiken ze terug de studio in om hun derde langspeler in te blikken. Enkele van de nieuwe songs worden garant op het Belgische publiek losgelaten. Een reden temeer om er op 1 september bij te zijn in De Kelk (Brugge).

website muziek

Info & tickets 01 september 2018, De Kelk, Brugge, tickets (tickets kan je ook ‘offline’ kopen bij Compact Center Oostende of in De Kelk zelf)

#thebroadcast #live #liveshow #concert #dekelkbrugge #soul #roots #blues #rockmusic #asheville #northcarolina #concerttip

bottom of page