top of page

WIN | 3 Duotickets voor Pigs x 7 @ Les Nuits Botanique 2022


Harde klanken en psychedelische stonermetal voor de fijnproevers


Op vrijdag 13 mei in de Orangerie (Botanique, Brussel) en wij mogen 3 duo's gelukkig maken!

Voor fans van harde klanken en psychedelische stonermetal zijn Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs, ook bekend als Pigs x7, terug met ‘Viscerals’, een nieuw verpletterend en ultra-efficiënt album. De band uit Newcastle brengt hier acht overprikkelde, vreselijk opzwepende nummers, gemaakt met lef. Kortom, de perfecte uitlaatklep in deze bijzondere tijden.


Iets meer dan tien jaar geleden begonnen vier jonge gasten in een sjofele barak tussen de velden een bandje. Ze hadden waarschijnlijk nooit kunnen denken dat ze zoveel jaar later niet alleen in eigen land, maar ook in het buiteland een referentie zouden worden. Wat ooit begon als Steak Number Eight, is intussen STAKE; een hyper atmosferische grungecore-band of een post-metal sludge-groep, al naar gelang je hun compromisloze sound het liefst wil omschrijven. STAKE mocht al toeren met legendarische acts als Mastodon, Dillinger Escape Plan, Prong, Alice Cooper, Deftones. Ze speelden op Wacken Open Air, Hellfest en Graspop. Aan dat lijstje voegen ze nu ook Les Nuits Botanique toe, waar ze naartoe komen met de nieuwe single 'The weight of our age'. DITZ speelt avant-gardistische postpunk met effectpedalen, beïnvloed door de post-hardcore en noiserock uit de jaren ‘80 en ‘90. Als opkomend talent van Glastonbury Festival en vaste gast op Green Man Rising heeft deze uit Brighton afkomstige band reeds het podium gedeeld met JOHN, Drahla, BDRMM, Crows, Spectres, Sea Power en The Coathangers tijdens optredens in het Verenigd Koninkrijk en het Europese vasteland, van Best Kept Secret tot Left Of The World en Arctic Festival. Debuut- EP '5 Songs' werd in 2020 uitgebracht op Alcopop! Records, en maakte indruk met de singles 'Total 90', 'Role Model' en de cover van Peaches' 'Fuck The Pain Away'.

(bron: Botanique)


 

Neem deel & WIN één van de 3 duotickets*


Hoe maak je kans?


1) Like onze Facebook pagina

2) Like en share het bericht van onze wedstrijd op je tijdlijn en andere sociale media met de hashtag #WINpigsx7.

3) Stuur jullie antwoord op onderstaande vragen via een privébericht aan onze Facebook pagina vóór maandag 9 mei 2022 (middernacht).


De gelukkige winnaars worden uiterlijk op woensdag 11 mei 2022 per e-mail verwittigd.


Vergeet dus zeker niet, naast je volledige naam, ook je e-mailadres én gsm nummer op te geven.


  1. Op welke datum verscheen het nieuwe album van Pigs x 7 (dd/mm) en hoe heet het?

  2. In welke zaal van de Botanique vindt dit optreden plaats?

  3. Schiftingsvraag: hoeveel juiste antwoorden zullen we ontvangen tegen maandag 9 mei 2022 (middernacht)?


Info & tickets

vrijdag 13 mei 2022, Orangerie Botanique (Brussel).*Medewerkers van Brothers In Raw, alsook hun familieleden, kunnen vanzelfsprekend niet deelnemen. We rekenen ook op jullie eerlijkheid in deze.bottom of page