top of page

WIN | 3 Duotickets voor Cobra The Impaler + Hippotraktor + Turpentine Valley @Vooruit


Wat een bill ... en jij kan er GRATIS bij zijn!

Het vijfkoppige Cobra The Impaler is het geesteskind van gitarist Tace DC (ex-Aborted, Hæster, Horses on Fire). In hun muziek refereren ze vaak aan een wereld van helden, goden en monsters. Tace krijgt live het gezelschap van Dirk Verbeuren (Megadeth, ex-Soilwork), Horses on Fire-collega Mike Def, Manuel Remmerie (Majestic Sun, Von Detta), James Falk (BEAR) en Ace Zec (Hæster, Death Before Disco, Customs). ‘Colossal Gods’, hun eerste album, verscheen begin dit jaar en is een riff-festijn op een bedje van new wave en heavy metal, grooves en pittige gitaarshreds.


Hippotraktor is het best bewaarde geheim van de hedendaagse prog- en post-metalscene. Grootse, pakkende riffs, de ritmische kracht van Gojira en de complexe grooves van Meshuggah: het is allemaal terug te vinden op hun debuutalbum ‘Meridian’. Het voorprogramma komt van Turpentine Valley. Met de release van debuutplaat ‘ETCH’ op Dunk!Records zette de band een nieuwe stap voorwaarts in het verspreiden van z’n instrumentale post-metal. Op de nieuwe plaat 'ALDER' zoekt de band nog iets explicieter de donkere grenzen van het genre op, zonder aan melodie en intensiteit in te boeten.

(bron: Democrazy)


Op woensdag 11 maart in Kunstencentrum Vooruit (Gent) en wij mogen 2 duo's gelukkig maken!


Neem deel & WIN één van de 3 duotickets*


Hoe maak je kans?


1) Like onze Facebook pagina

2) Like en share het bericht van onze wedstrijd op je tijdlijn en andere sociale media met de hashtag #WINhippotraktor.

3) Stuur jullie antwoord op onderstaande vragen via een privébericht aan onze Facebook pagina vóór zaterdag 16 april 2022 (middernacht).


De gelukkige winnaars worden uiterlijk op maandag18 april 2022 per e-mail verwittigd.


Vergeet dus zeker niet, naast je volledige naam, ook je e-mailadres én gsm nummer op te geven.


  1. Op welke datum (dd/mm/jjj) verscheen Merdian en via welk label?

  2. Op welke datum (dd/mm/jjj) verscheen Colossal Gods en via welk label?

  3. Schiftingsvraag: hoeveel juiste antwoorden zullen we ontvangen tegen zaterdag 16 april 2022 (middernacht)?


dinsdag 19 april 2022, Kunstencentrum Vooruit (Gent).*Medewerkers van Brothers In Raw, alsook hun familieleden, kunnen vanzelfsprekend niet deelnemen. We rekenen ook op jullie eerlijkheid in deze.Comments


bottom of page