top of page

WIN | 2 Duotickets voor Dissorientations + Roza Parks - Club. Donder/De Bosuil


Elke 3de donderdag van de maand organiseert De Bosuil de concertenreeks:

CLUB. DONDER.

Verwacht de komende maanden vette gitaarriffs, drums die je raken tot in je core én vooral bandjes waarvan je over een tijd gaat zeggen: ' Die heb ik ooit nog gezien in De Bosuil bij CLUB. DONDER.'Wil je alle concerten in de reeks bezoeken, wordt dan SUPER FAN!

Er zijn nog maar een aantal SUPER FAN pasjes beschikbaar waarmee je voor 40 euro alle concerten kunt bezoeken.Disorientations gaat terug naar de melancholische donkere jaren 80 en combineert dit met een eigentijds koelbloedig geluid. Het trio wil een rauw en meeslepend gezicht van postpunk laten zien. Ze mijmeren luid en introspectief over het leven, want voor hen is muzikaal niets vrijblijvend.


Roza Parks. De meest verwavede band ten oosten van Londen.

De make-up laten ze over aan Robert Smith, maar de wazige gitaren, maniakale drums en strakke bassen zorgen zonder mankeren voor een donker feestje. Staar naar uw schoenen en drone mee op de grootstedelijke new wave van Roza Parks. Na hun eerste full cd komen ze opnieuw met een straffe EP uit de hoek. Opnieuw zat Mario Goossens (Triggerfinger) achter de knoppen...Opnieuw zal u uw zwarte jas uit de kast willen halen...

(bron: De Bosuil)

 

Neem deel & WIN één van de 2 duotickets*


Hoe maak je kans?


1) Like onze Facebook pagina

2) Like en deel het bericht van onze wedstrijd op je tijdlijn en andere sociale media met de hashtag #WINClub.Donder.

3) Stuur jullie antwoord op onderstaande vragen via een privébericht aan onze Facebook pagina vóór zondag 15 januari 2023 (middernacht).


De gelukkige winnaars worden uiterlijk op maandag 16 januari 2023 per e-mail verwittigd.


Vergeet dus zeker niet, naast je volledige naam, ook je e-mailadres én gsm nummer op te geven.

  1. Wat is de naam van de concertenreeks waaronder dit optreden valt.

  2. Op welke dag vindt deze concertenreeks telkens plaats

  3. Schiftingsvraag: hoeveel juiste antwoorden zullen we ontvangen tegen zondag 15 januari 2023 (middernacht)?


donderdag 19 januari 2023, De Bosuil (Weert, NL).*Medewerkers van Brothers In Raw, alsook hun familieleden, kunnen vanzelfsprekend niet deelnemen. We rekenen ook op jullie eerlijkheid in deze.Commenti


bottom of page