top of page

Week van de Belgische muziek | Door het oor van ...

Tijdens de Week van de Belgische muziek – van 8 t.e.m. 14 februari – slaan VI.BE en VRT de handen in elkaar met verschillende spelers uit de brede muzieksector en diverse media om muziek van eigen bodem en haar zwaar getroffen sector volledig in de spotlights te zetten. De hele week wordt één grote liefdesverklaring aan de Belgische muziek. Vanzelfsprekend dragen ook wij ons steentje bij.


Salon Richie

Bandleden: Filip Hendrickx - gitaar (Mogo, The Spectors), Melly Hanssen - zang

Een tof bandje met een catchy, popcorn gitaargeluid en een bevallige zangeres, die echt geloofwaardig klinkt, wanneer ze haar opgekropte woede naar de wereld uitschreeuwt .


Luister ook naar

Flaws

Whatever Happened


Lees

De liefde voor bombastische kapsels en bombastische songs zijn groot bij Richie en dus opent hij een salon, Salon Richie.

Oorspronkelijk zou dit een kapsalon geweest zijn maar door de eindeloze discussies over welke muziek er in het salon gedraaid zou mogen worden hebben we dan maar besloten om onze eigen power ballads te schrijven.

Snedige gitaartjes verpakt in melodieuze indie rock nummers. Enfin, u hoeft ons niet te geloven natuurlijk dus plakt u er zelf maar een label op.

Having a bad hair day ? Salon Richie will cheer you up.

(Bron: Kinky Star)


Facebook#rawreports #weekvandebelgischemuziek #fredericzwartjes #salonrichie #interstreetrecordings

bottom of page