• Frederic Zwartjes

Week van de Belgische muziek | Door het oor van ...

Tijdens de Week van de Belgische muziek – van 8 t.e.m. 14 februari – slaan VI.BE en VRT de handen in elkaar met verschillende spelers uit de brede muzieksector en diverse media om muziek van eigen bodem en haar zwaar getroffen sector volledig in de spotlights te zetten. De hele week wordt één grote liefdesverklaring aan de Belgische muziek. Vanzelfsprekend dragen ook wij ons steentje bij.


Melting Mallows

Bandleden: Bishesh Man Mali - Gitaar, Stem, Brian Jon Pittoors - Drum, Gitaar, Stem

Winnaar Music Match 2018/Finalist De Nieuwe Lichting 2019/Winnaar Soundtrack 2020

Ze beschrijven hun muziek zelf als: unimaginable but always danceable songs that stick in your head en daarmee is, op een positieve wijze weliswaar, in feite alles gezegd.


Lees

Melting Mallows is een rockduo uit Leuven, bestaande uit Brian en Bishesh. Ze begonnen beiden bij andere bands en werden via een gemeenschappelijke vriend aan elkaar voorgesteld. Sinds begin 2018 besloten ze hun krachten te bundelen en als Melting Mallows, een naam die ontstond na het zien van een advertentie voor marshmallows, door het leven te gaan. Ze hebben elk een verschillende muzieksmaak en trekken hun liefde voor zowel oude als moderne invloeden door in hun muziek (Bron: StuBru)


Facebook#rawreports #weekvandebelgischemuziek #fredericzwartjes #meltingmallows