top of page

Sounds | Wyvern, Fading Fear


Ha, ik had deze een tijd geleden eigenlijk naar de prullemand verwezen. Tot ik deze clip later nog eens tegenkwam en opnieuw aan het luisteren ging. Jawel, het is een erg soft nummer, brave progrock met een heel lichte psychedelische toets. Ik ben nog steeds niet zo wild van de zang, maar het nummer zelf is zich in mijn oor beginnen nestelen en ik hou van de afwisseling, zachte dynamiek, interessante passages en relaxe feel. Vier jonge muzikanten die ik zeker de nodige aandacht gun.

Luister ook naar The Race Black Medicine Amnesia

Lees


From harsh and strong riffs to smooth and soaring atmospheres, mixing amplified guitars with new andorganic electronic sonorities, this is how the band wants to tell their stories. After being on tour in the south of France, Wyvern wants to expand their art to new horizons.


Wyvern is formed by 4 young musicians vowing to experiment a new progressive rock/metal, with abig interest in cinematography and music videos. Band members: Julien Wetterwald - Guitars,Vocals Laurent Martin - Synths Aurélie Martin - Bass Alexandre Pires - Drums


facebookbottom of page