top of page

Sounds | Wende - Troostzoekers (met Fraukje)


Het einde van het jaar komt zeer dichtbij, dus tijd om eens iets totaal anders onder de aandacht te brengen. Hiding from the boss now..........

Nederlandstalig, zacht en teder gaan we van start op de eerste noten van Troostzoekers.

Al snel worden we meegezogen in de prachtige tekst die een positieve boodschap verkondigt. Luister en geniet want Wende en Fraukje bezorgen je kippenvel met deze bloedmooie song.

Dit is een lied uit het nieuwe album Sterrenlopen van Wende.

Wende is live aan het werk te horen op 22/5 in de Handelsbeurs Gent en op 23/5 in Het Depot, Leuven.


luister ook naar: Sterrenlopen (met S10).


lees


Met haar nieuwe single ‘Troostzoekers’ biedt Wende houvast aan mensen. De track is een samenwerking tussen Wende en Froukje. Wende: “Troostzoekers sluit naadloos aan op de huidige tijdgeest. Juist wanneer we ons overweldigd voelen, is het belangrijk dat we elkaar blijven opzoeken. En helpen. ‘Troostzoekers’ voelt als een soort melodieuze oproep tot verbinding.” Met deze boodschap trapt Wende de release vandaag af met een optreden in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request. ‘Troostzoekers’ is te beluisteren via alle streamingdiensten en staat op het album ‘Sterrenlopen’. 

‘Troostzoekers’ is geschreven door Lucas Rijneveld en geproduceerd door Wende en Jens van der Meij. De videoclip is vanaf nu te bekijken op YouTube – op de pagina van Wende - en is geregisseerd door Joosje Duk. Zij is onder andere bekend van de Netflix-serie ‘Happy Ending’ en de Videoland- serie ‘Máxima’. Joosje: “De clip voor Troostzoekers stelt de vraag: wat als zelfs voor een nieuwslezer het nieuws te overweldigend wordt? Troostzoekers is een nummer waar ik de afgelopen tijd telkens weer naar terugkeer als ik me uit het veld geslagen voel door het dagelijkse nieuws, dus het was voor mij een grote eer om deze gevoelens om te mogen zetten in iets hoopvols samen met de fantastische, vurige Wende en Froukje.” 

Comments


bottom of page