top of page

Sounds | Till Lindemann, Ich hasse kinder


Till Lindemann, de zanger van Rammstein heeft vandaag een nieuw nummer uitgebracht. Met zijn soloproject klinkt hij traditiegetrouw nog ruwer maar ook rauwer dan bij Rammstein. Meestal zijn zijn teksten ook sterk provocerend en dat is bij deze nieuwe song niet anders. Net op Wereldkinderendag komt hij dus met een nieuwe song Ich Hasse kinder.


Een kleine greep uit de lyrics vind je hieronder. Wil hij opnieuw provoceren? Oordeel vooral zelf!


Kann und muss man Kinder hassen?

Ich hasse Kinder Nein, ich liebe sie Ja, ich liebe sie Die Großen und die Kleinen Doch es müssen meine sein


De bijhorende video is zeker het bekijken waard. Verwacht je daarnaast aan een song met sterke gitaren en de gekende stem van onze Till. Vooral wanneer de song meermaals ontploft in het refrein maakt onze Till weer duidelijk wat een muzikant hij is. Een leuk nummer om wat energie in je lijf te pompen voor je met dit prachtige weer koers zet naar een terrasje (al was dat je eigen terras!)


Eind vorig jaar kwam Lindemann nog in de actualiteit door zijn breuk met Peter Tägtgren, de gitarist van de band. Deze song is het derde nummer dat Till uitgebracht heeft sinds die breuk, na Alle tagen ist kein sonntag en het Russische Lubimiy Gorod.


Till Lindemann staat op 3 en 4 augustus 2022 met Rammstein in Park De Nieuwe Koers in Oostende. Beide concerten waren in no-time volledig uitverkocht.


Comments


bottom of page