top of page

Sounds | The Night Flight Orchestra, Transmissions


Dames en heren, neem alstublieft plaats en doe uw veiligheidsgordel om. In afwachting van het officiële vertrek van Aeromantic, het nieuwe album van Zweedse AOR-supersterren The Night Flight Orchestra op 28 februari, heeft de band de nieuwe single en muziekvideo voor Transmissions uitgebracht.

De single werd geproduceerd en opgenomen door The Night Flight Orchestra en Thomas Plec Johansson, met gastster Rachel Hall op epische viool. De videoclip werd geproduceerd door René U Valdes en bevat een bijzondere bijdrage van de extraordinaire danseres Ella Snellman.


Over de nieuwe single zegt de band: "Wist je dat elke beweging die je maakt wordt veroorzaakt door de hersenen die elektrische zenuwimpulsen naar je ledematen sturen? En dat elke keer dat iemand je aanraakt, elektrische stromen nieuws over deze sensatie naar je hersenen sturen. En dit, de elektriciteit en magie die je ervaart wanneer je echt wordt aangeraakt door een ander mens, is waar Transmissions over gaat, de nieuwe single en video van The Night Flight Orchestra, en hoe die elektrische lading ergens wordt vastgelegd en opgeslagen in je, je voor altijd veranderen."Comments


bottom of page