top of page

Sounds | Taz Von Stone, All Hail The Flag


Wat ben ik een oen: Matthijs Vanstaen brengt een nieuw nummer uit en ik laat dit aan me voorbij gaan. Beste Matthijs, hopelijk maak ik het op die manier toch nog een beetje goed.

Van de man die ik ken van erg diverse projecten weet ik nooit goed wat te verwachten, enkel dat het alweer eens erg knap zal zijn. Ook al voel ik niet alles aan, de nummers zitten steeds zeer goed in elkaar. Zo ook All Hail The Flag, dat uiterst melancholisch start ) - de stem en een akoestische gitaar - om dan na 1'25" lichtelijk de triphop richting uit te gaan. Dankzij de breekbare (falsetto) stem van Vanstaen blijft de sfeer wel droefgeestig en donker.

Solitude Never Comes Alone verschijnt dit najaar!ter info

Taz Von Stone is the alter ego of Matthijs Vanstaen (Grown Below, Shadow On The Moon, Wolf Pause, Moonbeast) with which he grants you a glimpse into his soul. He invites you on his journey, softly meandering through beats and soundscapes, powerlessly rippling on the waves of an unpredictable sea, with unannounced highs and lows.
Comments


bottom of page