top of page

Sounds | State Power - PaybackOmdat:

  1. het in BE vandaag verkiezingen zijn

  2. er de afgelopen weken héél wat afgeluld is

  3. het thema 'klimaat' precies overal wat naar de achtergrond is verwezen

Dankuwel, beste State Power, om het nog even keihard in ons gezicht te gooien. De boodschap is duidelijk, jullie blend van hardcore, punk en thrash heel erg gesmaakt.


Luister ook naar: Gates Of Hell


Lees


Met de tweede single “Payback” trapt hardcore punk band State Power het gaspedaal nog wat harder in! Met net iets meer dan 2 minuten aan thrashy riffs en raggende drums in double time laat de kersverse band zich op z’n meest agressief horen. De tijd van klimaatdepressie is voorbij, als het aan de band vraagt. Vocalist Stefan: “Deze nieuwe track is een destillatie van wat ik ‘klimaatwoede’ zou noemen, misschien zelfs een verlangen naar klimaatwraak”. 

De eerste single en shows van de band werden zeer goed ontvangen. Zo speelde de band zijn eerste shows voor een moshend Vera, en twee uitverkochte shows in Utrecht. en werd de band’s eerste single gedraaid in de populaire Nederlandse harde muziek podcast Zes Losse Tanden. De band is geslecteerd voor de Popronde en is dit jaar te bewonderen in meerdere steden in het land. instagramComments


bottom of page