top of page

Sounds | Slow Crush, Live at AB


Waarom eens niet een volledig concert brengen? Zeker wanneer het om zo'n knappe set gaat en dan nog eens van onze favoriete shoegazers. Prachtig in beeld gebracht en geluidsmatig top natuurlijk.

Het nieuws dat er nog dit jaar een nieuw album zou aankomen maakt ons natuurlijk extra enthousiast. De band supporten? Dat kan je makkelijk via hun bandcamp pagina. Voor de audio van deze sessie hoef je slechts €7 neer te tellen, al mag het wat meer zijn ook. Vanaf €26,27 is héél hun digitale discografie de jouwe.

lees


Dat 2021 een moeilijk jaar is voor de live-sector is ondertussen wel al geweten. De internationaal gerenommeerde shoegaze act Slow Crush probeert er desondanks toch het beste van te maken. Eerder dit jaar stonden ze al (virtueel) op Eurosonic Noorderslag. Nu hebben ze ook een fantastische concertfilm in mekaar geknutseld met steun van de Ancienne Belgique in Brussel.


Eerder ging de sessie al in premiere via het nieuwe cultuurkanaal Podium 19, nu kan je hem ook integraal herbeleven via het youtube kanaal van de Ancienne Belgique zelf.

Opmerkingen


bottom of page