top of page

Sounds | Samosh, TraumaSamosh is een nieuwe Gentse metalband. Hun naam dekt in elk geval de lading. Niet dat ze vlot in een hoekje te duwen zijn, want ze plukken her en der uit een resem subgenres en invloeden. Dat ze stevig willen uitpakken is echter duidelijk. Volledig wild worden we er bij Brothers In Raw nog niet van, maar wie weet stellen we binnen niet al te lange tijd vast dat het viertal een paar stevige stappen vooruit zet met de nieuwe nummers waar ze thans aan werken. Zelden valt een band immers te beoordelen op de allereerste exploten die met jeugdig enthousiasme gelanceerd worden. In het geval van Samosh is dat hun eerste (titelloze?) demo. Die is drie songs rijk en is te vinden op hun eigen website, Soundcloud en Youtube. Wij gaan de band in elk geval blijven volgen. Het zou immers niet de eerste keer zijn dat een band na een paar extra maanden in het repetitiehok vriend en vijand verbaast of ons terloops bij een optreden pardoes op de vloer doet belanden. Bij deze heren: verkoop ons die trap onder de gordel!


facebook

website


Lees

Samosh is a metal band from Ghent, Belgium. Influenced by many different styles within the genre the band aims to give its own creative twist to the same old shit.

Samosh was formed in 2017 by Hans (Guitar), Stijn (Drums) and Jeroen (Bass) as a steam relieving project. In 2019 Angelo (Vocals) joined to complete the line up of the band. Since 2020 Samosh is performing live shows.

New songs keep on coming and Samosh is eager to complete its first album. More info on this later on!

(Bron: website Samosh)bottom of page