top of page

Sounds | Roofman - One DropIk blijf fan, ook al ben ik iets minder aan de poppy vibe in deze song. One Drop ligt echter zéér goed in het oor, gesneden koek voor de radio en voor in de auto. Poppy, jawel, maar er blijft een soort psychedelische sfeer waar ik helemaal van hou. Drie songs lieten we ondertussen bij ons aan bod komen en het waren driemaal van elkaar verschillende nummers, wat een troef op zich is. Dat Thijs zich zou herhalen, daar hoeven we dus niet voor te vrezen.


Still The Mess I Was verschijnt op 24 februari 2023 via Clouds Hill.


Luister ook naar:Lees


Sommige nummers vergen de glans en allure van het leven in een grote stad; de betonnen jungle en het stadsdrama, doordrenkt met witte ruis. Andere slechts het bos; het serene gefluister van de wind in de bladeren. Het is niet moeilijk te raden uit welke wereld Thijs van der Meulen alias Roofman komt. Met de nieuwe single "One Drop" van het aanstaande album "Still The Mess I Was" laat Roofman eens te meer zien dat hij conflicten niet schuwt en zich ook wijdt aan emotionele en moeilijke onderwerpen. Opgenomen in Clouds Hill Studios met zijn vrienden Rhett Shull (gitaar), Philip Conrad (bas) en Pim van der Meulen (drums), zet hij een haast melancholisch werk neer dat je aan het denken en dromen zet. En er worden ook nieuwe vrienden gemaakt, zie de videoclip maar eens…


"Als je je down voelt of een slechte dag hebt, kan het kleinste ding je helpen om weer op het goede spoor te komen" vertelt Roofman over de single. "Eén opmerking, één persoon ... slechts één druppel."
bottom of page