top of page

Sounds | Paolo Nutini, Lose It (live)


Potverdekke zeg, waar is de man van het epische Iron Sky? De man die zijn stem rauw deed schuren, uithalen, ingetogen zalven, ...? Klopt, hij heeft al sinds 2014 geen nieuwe muziek meer uitgebracht en deed voordien ook zelden twee keer hetzelfde. Maar zo'n ruk richting donkere Velvet Underground meets AC/DC? Damn! Maar komt hij ermee weg? Ja, JA, JAAAA verdomme! In schril contrast staat dan die andere nieuwe song die het samen met Lose It de wereld instuurde. Through The Echoes laat de soulvolle Nutini horen die we allemaal kennen. Een tijdloze klassieker wordt georakeld en daar ben ik het helemaal mee eens. Ga dat aub live zien zou ik zeggen, maar schreeuw het uit van pîjn, onmacht en verdriet ... het concert was meteen uitverkocht!


Last Night In The Bittersweet verschijnt op 1 juli via Warner Music Benelux.

Luister ook naar: Through The Echoes (live)

Live

woensdag 5 oktober 2022, Koninklijk Circus (Brussel) - UITVERKOCHT!


Lees


Een overzicht maken van alles wat Paolo Nutini tot nu toe bereikt heeft, bevestigt zijn status als een van de meest interessante succesverhalen uit de recente Britse muziekgeschiedenis.

Alleen al in het Verenigd Koninkrijk verzamelde de Ivor Novello-winnaar maar liefst 18 Platinum certificeringen. Bovendien waren zowel 'Sunny Side Up' als 'Caustic Love' goed voor een nummer-één hit in zijn thuisland. Bij ons stond ‘Caustic Love’ maar liefst 103 (!) weken in de Ultratop 50 en was die goed voor een top 10-notering. Internationaal telt Nutini ruim 8 miljoen verkochte albums én kan hij een indrukwekkende 1.5 miljard streams achter zijn naam noteren. 'Last Night In The Bittersweet' belooft dit fenomenale succes alleen maar te overtreffen.


websitebottom of page