top of page

Sounds | Oh Sees, new album rehearsal


Corona isn’t killing my love for music, on the contrary!

Deze morgen om 09u castte ik in mijn man cave de new album rehearsal van Oh Sees op YouTube naar mijn flatscreen met dolby surround en mijn god, ik werd van mijn sofa geblazen. Eerlijk gezegd, ik heb het ontbijt gemist en mijn madam was niet content.

Wat John Dwyer en kompanen daar brengen is 56 minuten pure adrenaline, die echte music-lovers gewoonweg in extase moet brengen.

Voor zij, die minder tijd hebben (bv. helpen met afwassen, stofzuigen, …), geniet van het magische kwartier van deze show (vanaf 41:00 tot einde). Je zult meteen begrijpen wat ik bedoel. Ja, zelf The Doors lijken opnieuw uit hun graf te zijn gekomen.

Hoe die dual drummers de ballen van hun lijf blijven kloppen, is op zich al een Olympische gouden medaille waard. Dwyer zelf tovert de ene na de andere dissonante gitaar-riff uit zijn hoed, alsof het niets is. En vergeten we ook niet de excellente bas en keyboards niet.


Kortom, dit belooft! Voor mij met zekerheid het album van het jaar!
Het nieuwe album zou in augustus verschijnen.


(Frederic Zwartjes)


Luister ook naar: gewoon die hele rehearsal tiens! LIVE (*) zondag 12 juli, Sjock Festival (Gierle)

ter info Oh Sees are an American rock band formed in San Francisco, California in 1997, now based in Los Angeles, California. The band currently consists of primary songwriter and core member John Dwyer (vocals, guitar), alongside Catfish Po-boy (bass), Dom Ringone (drums), Paul Quattrone (drums) and Tomin Escalator (keyboards). Oh Sees sound incorporates a wide range of rock genres, including 1960s garage rock and psychedelic rock, punk rock, noise rock, art punk, and 1980s post-punk.


(*) gezien de huidige situatie zijn alle aankondigingen van concerten onder voorbehoud


bottom of page