top of page

Sounds | No Man's Sky - Diavolos


Na een lange zoektocht achter de juiste frontman, mogen we nu eindelijk genieten van Diavolos, de eerste single van No Man's Sky. Vanaf de eerste minuut lijkt het alsof de duivel ons bij de oren vat, een vuurtje start en het minuten lang laat aanslepen. Als toonzetter kan dit nummer alvast tellen en met nog een klein beetje geduld komt er binnenkort al een tweede nummer aan.

No Man's Sky is een Belgische rockband met grote stoner, sludge en grunge invloeden die vooral repeteren in Ieper. Onlangs deden ze ook hun eerste optreden op de Ieperfest Winter Edition, waar ze op veel positieve respons konden rekenen door hun stevige live prestatie!

De zang en de mix van het nummer werd opgenomen in Studio Scampi van Dominiek Hoet (bassist bij King Hiss) en mastered door Arjan Bogaerts in de Barefootstudio.Lees De mannen van No Man's Sky komen vooral uit het hardere genre zoals hardcore en metal, en met deze single zochten ze iets dat toegankelijker was voor het bredere publiek.

De betekenis achter Diavolos is dat je snel van een engel naar een bengel kan gaan, dat je als mens rare dingen kunt doen, ook als je dat eigenlijk niet wil.
Comentários


bottom of page