top of page

Sounds | No Breakfast Goodbye, No DiceDe Nijmeegse punkrockbands Ink Bomb en No Breakfast Goodbye kennen elkaar al een poosje, niet in de laatste plaats omdat het stadsgenoten zijn. Maar het zijn ook vrienden van elkaar. En wat doe je in zo'n geval? Inderdaad: krachten bundelen.


Eerder al brachten ze iedere een single uit van: Ink Bomb presenteerde Mutilation Boy en het nummer dat No Breakfast Goodbye toen de wereld in slingerde, was The Losers Club. No Breakfast Goodbye kwam een weekje geleden met een tweede single: No Dice, met een bijpassende toffe clip.


De split-ep van No Breakfast Goodbye en Ink Bomb komt 18 juni a.s. uit.


lees

De split van de Nijmeegse bands wordt uitgebracht in samenwerking met de platenmaatschappijen Horn & Hoof Records (Groot-Brittanië), Dental Records (Canada) en Concrete Head Entertainment (Verenigde Staten).

No Breakfast Goodbye liet eerder van zich horen op Punkathon #2 (2019). Ondanks de pandemie en het wegvallen van shows besloten de muzikanten zich op de band te storten en schreven nieuwe nummers. Dat beide bands precies dezelfde plannen hadden, kwam perfect uit. No Breakfast Goodbye-zanger Simon Janssen: “We zijn blij dat we het afgelopen jaar gewoon door konden gaan met het maken van muziek. Door samen te werken versterken we elkaar.”Comments


bottom of page