top of page

Sounds | Maren Morris, Circles Around This Town


Het jaar 2022 zou best wel eens het jaar van Maren Morris kunnen worden. Maren Larae Morris is een Amerikaanse singer-songwriter en muziekproducente. Met Circles Around This Town zet ze alvast de toon. De zangeres beschikt over een zeer mooie breekbare stem waarmee ze veel emotie kan overbrengen tijdens het zingen. De diverse toonhoogtes maken van dit lied een lust voor het oor.


luister ook naar: My Churchter info


Maren Morris is geboren op 10 april 1990. Ze groeide op met haar ouders en jongere zusje in Arlington, Texas. Als kind zong ze altijd mee met de radio en deed ze graag mee aan karaoke. Op haar twaalfde kreeg ze van haar vader een gitaar, waarna ze liedjes begon te schrijven. Niet veel later begon ze met optreden in lokale kroegen.

Op haar twintigste verhuisde Morris naar Nashville, Tennessee om haar musicale carrière te beginnen. Tussen 2005 en 2011 bracht ze drie studioalbums uit. In 2015 tekende ze een contract bij de platenlabel Columbia Records. In 2016 bracht ze haar debuutalbum met de naam "Hero" uit. In 2019 bracht ze haar tweede album uit, genaamd "Girl".

In totaal is Morris elf keer voor een Grammy genomineerd en heeft in 2017 een Grammy gewonnen in de category Best Country Solo Performance met haar nummer "My church".

In 2021 verscheen Morris als achtergrondzangeres op Taylor Swift's nummer "You all over me", dat op Swift's heropgenomen album "Fearless (Taylor's Version)" staat.

Bron Wikipedia.
Comments


bottom of page