top of page

Sounds | Luka, Lost Today / Found Tomorrow


Een nieuwe signing voor Snowstar Records is deze Luka, een singer/songwriter op haar nieuwe single dromerige indie-/electropop met een lichtelijk duister kantje laat horen

Haar debuutalbum First Steps Of Letting Go verschijnt later dit jaar en zou dit geluid, van ruimtelijke soundscapes tot enerverende beats, doortrekken.


FYI Geboren in Kaapstad, opgegroeid in Rotterdam; singer-songwriter Lisa Lukaszczyk vertaalt haar verhalen met haar band Luka naar eigenzinnige, dromerige pop. Geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Feist en Bon Iver stelt Luka een breed pallet aan geluiden tentoon. Na de succesvolle release van de zelf uitgebrachte debuut ep Welcome, Generation Everything begin 2018, speelde ze meer dan 80 shows in Europa. Hoogtepunten waren o.a. shows op Sziget Festival, Motel Mozaique en de officiële aftershow voor Elbow in Amsterdam. In 2020 is het tijd voor nieuwe muziek. Ze schreef en nam nieuwe muziek op de afgelopen maanden in de gerenommeerde Wisseloord Studio met producer Wannes Salomé (Klangstof) en studio-engineer Sam Jones (o.a. Luwten, Klangstof, Kim Janssen). Lost Today/Found Tomorrow is de eerste single van dit aankomende album, waarover Luka het volgende zegt: "Als je leert dingen los te laten, begint het met omarmen dat alles een einde heeft. Dit nummer gaat over het aanvaarden van dat moment, en al het andere los laten. What was lost today, will be found tomorrow”.

bottom of page