top of page

Sounds | Lector, What Do You Want From Me


What Do You Want From Me is de tweede catchy single uit de aankomende EP van het powerrocktrio Lector. Maar de betekenis achter het nummer klinkt iets zwaarder. What Do You Want From Me gaat over het bereiken van je kookpunt, over het moment dat je naar jezelf in de spiegel kijkt en de confrontatie aangaat met je innerlijke monoloog. Met deze single geven ze mij het gevoel naar de Belgische Royal Blood te luisteren. De stem van Bart Smet neemt hier verschillende niveaus aan en samen met de strakke, krachtige riffs/ baslijnen en even pittig drumwerk vormen ze hier een mooi stevig geheel dat smaakt naar meer! Dus het is toch wel uitkijken naar deze EP die ze met veel plezier voorstellen op zaterdag 25 maart in de Harmonie te Oudenaarde.Luister ook naar Lies

LIVE


Lees Samen met Hannes Cuyvers (Ramkot, RHEA) zijn we Number Nine Studios & Dunk studios ingedoken & hebben we onze debut EP opgenomen.

In 2022 waren we een aantal keer de support voor Ramkot, RHEA, Cold Stares (USA), Bizkit Park.

Op 1 september brachten we onze eerste single 'CORNEA' uit van onze upcoming EP. Hiermee stonden we in Spotify's 'New Music Friday BE' en stonden we wekenlang op #1 in de 'Ruig en Riffs' playlist.
Comments


bottom of page