top of page

Sounds | Knalhart - The Strangest Things



"We will never make the same mistake again." Iedereen die zichzelf een beetje kent weet dat zo'n slogan meer hoop dan realiteit is. Vroeg of laat botsen we toch weer KNA LHA RT met onze kop tegen de muur. Laat die muur echter opgetrokken zijn uit een retrosynthesizergeluid en verstevigd worden door de gitaar en stem van Jeroen De Vriese en dan vinden we dat knallen misschien nog niet eens zo erg, integendeel.

Ik smaak deze nieuwe single slash video van Knalhart best wel. De video werd, zoals eerdere releases, weer geregisseerd door de Jerre hemzelve.

Op 1 juli zijn Jerre, Inneke, Marc en Gunter live te bewonderen op Hamme Open Air en op 2 juli in de Kid's in Antwerpen. Geen excuses, u moet daarbij zijn!

Lees


KNALHART is de ongebruikelijke samenstelling van een Metal gitarist, een Jazz/pop/rock zangeres op keytar, een EBM (electronic body music) icoon en een rock/punk drummer. Ze brengen nummers met een zweem eighties-nineties nostalgie, een mix van verschillende stijlen, verpakt in een hedendaags kleedje. Elke release gaat gepaard met een videoclip die een extra beleving toevoegt aan het nummer.

Voorprogramma van Vive La Fête, aftershow van Sisters of Mercy in Trix bevestigen dat KNALHART moeilijk in een vakje gestoken wordt.




bottom of page