top of page

Sounds | Jen - I Don't Wanna Fall In LoveHet heeft even geduurd alvorens ik deze - trouwens prachtig, pakkende - nieuwe song van Jente Neels bij ons aan bod liet komen. Dat heeft niets te maken met het nummer op zich, het 'genre', de uitvoering... deze zijn allemaal top. Ik had - en heb nog steeds - echter de indruk dat er serieus iets schort aan de mix, vooral wanneer het nummer aan intensiteit toeneemt. Ik deed navraag, maar blijkbaar ben ik de enige die dit hoort. Ik zal het maar houden op prut in mijn oren dan? I Don't Wanna Fall In Love is een knappe ballad die Jensgewijs teder van start gaat, met focus op die mooie stem en wat subtiel gitaargetokkel. De song wordt heel geleidelijk aan voller door toevoeging van drums, elektronica en elektrisch gitaar (die wel erg distorted klinkt) en zorgt hierdoor voor kiekenvel. Bottom line: Jente heeft al héél wat straffe nummers geschreven, maar deze top voor mij toch al het voorgaande. LIVE


Lees


Jen is het solo project van Jente Neels, muzikante bij ondermeer Sylvie Kreusch, Jan Verstraeten en Ratmosphere. Ze is hard aan het werken en dat loont. In het voorjaar alleen(!) stond/staat ze als support twee keer(!) in een uitverkochte Roma (grote zaal), de AB, De Vooruit, Het Depot,… en veel andere plaatsen. Ze maakte live in de AB alvast indruk met haar krachtige stem.
Comentários


bottom of page