top of page

Sounds | Ismena - I Don't Think I'll See You AgainIsmena keert terug naar haar roots: akoestisch en ingetogen/intiem. Als een engel zingt ze teder boven de zachte gitaren en vertelt haar verhaal, over het einde van haar relatie. De toon is gezet voor de komende singles.


This Time verschijnt op 15 september 2023 via Electric Spark Records.


Lees

‘I Don’t Think I’ll See You Again’ is de eerste van drie singles die de dark indie artiest Ismena uitbrengt in afwachting van haar nieuwe solo album ‘This Time'. Het album is volledig thuis opgenomen en gemixt in samenwerking met Ivy van der Veer en gemasterd door Erwin Hermsen (Toneshed).


Ismena is een 24 jarige indie artiest. Met dromerige, melancholische nummers die thema’s behandelen zoals liefde, de dood en het nut van het bestaan probeert zij het publiek te raken en een spiegel voor te houden. Ze heeft onlangs een nieuw solo album opgenomen genaamd ‘This Time’ waarvan ze de eerste single op 17 maart 2023 uitbrengt.

Ismena heeft op verschillende podia gespeeld van de Nieuwe Nor tot TivoliVredenburg. Ook was ze te gast bij 3FM en diverse andere radiostations.


Voor fans van: Emma Ruth Rundle, Chelsea Wolfe en Big Thief.Comments


bottom of page