top of page

Sounds | ISE - Goodbye LetterIk ben nog zelden verbaasd om jonge artiesten te ontdekken die over een straffe (sterke en/of karakteristieke) stem beschikken. Wel nog steeds wanneer dit gepaard gaat met een bom van een nummer! Bom niet in de betekenis van oerend hard, wel van eentje die binnenkomt. De jonge ISE beschikt over een stel krachtige, zuivere stembanden die licht bewerkt zijn met een velletje schuurpapier én ze weet die efficiënt in te zetten. Goodbye Letter raakt door authenticiteit, oprechtheid en eenvoud. Nu maar hopen dat de jongedame de kans krijgt op 'haar' weg door te gaan, met het songwritersteam waarover ze nu beschikt ... en dat de 'grote namen' er met hun fikken afblijven.


Luister ook naar: Goodbye Letter (live)


LIVE zondag 12 mei 2024, AB Club (Brussel, BE)


Lees


2023 was een onvergetelijk jaar voor ISE, nog maar net gestart als singer-songwriter. Naast de geweldige speelkansen die ze kreeg op festivalpodia van Pukkelpop (BE), Sziget (HU) en Bospop (NL), sleep ze prijzen in de wacht tijdens de gerenommeerde muziekwedstrijden Sound Track en Imagine Music Experience. Dit jaar wordt gelijk stevig afgetrapt als één van de drie winnaars in De Nieuwe Lichting 2024 van Studio Brussel!


ISE herken je onmiddellijk aan haar karaktervolle, rauwe stem. Iets wat je niet verwacht van een jonge, 18jarige songwriter. Beïnvloed door haar idolen uit de jaren ‘90 en enkel gewapend met haar gitaar, creëert ze een unieke live sound. Puur en authentiek, what you see is what you get. Haar emoties zijn zo echt en zo herkenbaar dat ze je niet onberoerd laten. En dat is precies wat haar drijft als songwriter: haar muziek ‘voelbaar’ maken bij wie luistert.Comments


bottom of page