top of page

Sounds | Hot Milk, June Gloom


Als je nog op zoek bent naar nieuwe muziek om te ontdekken en nieuwe bands om te volgen, dan raad ik je ten zeerste Hot Milk aan. De jonge groep bracht in de zomer van 2019 hun eerste EP uit en is reeds goed op weg om de jouw volgende favoriete Poppunk band te worden. Met June Gloom blijft Hot Milk energieke muziek brengen. Het is afwachten of deze single een aanleiding is voor een album of niet. Ik hoop alvast van wel!


Live

15 februari, Dynamo (Eindhoven)


Even voorstellen

De nog gloednieuwe band heeft al heel flink wat ervaring, zo stonden ze in 2019 in het voorprogramma van bands als You Me At Six en Foo Fighters! Het viertal uit Engeland speelt aanstekelijke emo powerpop en de nummers vragen om op gedanst te worden. In 2019 brachten ze hun debuut EP ‘Are You Feeling Alive?’ uit en hebben voor 2020 nog veel meer groots in petto! Hou deze Britse rockers in de gaten want ze kunnen zomaar the next big thing zijn!

(Bron: Dynamo)#music #muziek #sounds #newmusic #newsong #newalbum #newvideo #mauivindevogel #hotmilk #junegloom #kindaagency #kinda

bottom of page