top of page

Sounds | Hexa Mera - Schizophobic


Één van de dingen die we hier bij Brothers in Raw proberen te doen, is de lezer in aanraking te brengen met nieuwe muziek. Soms komt het daarbij voor dat we (althans, ik) enthousiast raken over iets dat we horen, waarna blijkt dat het helemaal niet zo nieuw is als we dachten.


In concreto: mag ik aan u presenteren, de melodische death metal band Hexa Mera. Een band die al meer dan 10 jaar bestaat, maar nog niet eerder mijn pad kruiste en derhalve voor mij nieuw is....


Deze Brusselse band heeft afgelopen maart hun derde full length album uitgebracht, genaamd Methuselarity. Van dat album is enige dagen geleden een nieuw nummer verschenen, gepaard gaand met een super vette clip.


Ik schaam me diep dat ik, als liefhebber, niet eerder heb gehoord van Hexa Mera. De muzikaliteit die deze mannen voor het voetlicht brengen, is namelijk buitgewoon aantrekkelijk en fijn. Ik heb ze in elk geval aan mijn facebook-lijstje toegevoegd, zodat ik in de toekomst op de hoogte blijf en voor deze zomervakantie komen ze in mijn playlist voor als ik mij weer 's wil afsluiten van te drukke kinderen op het Franse strand.


facebook


bottom of page