top of page

Sounds | Equilibrium, One Folk


Wauw, gewoon wauw! Ik was uiteraard al super hyped door het feit dat Equilibrium aan nieuwe muziek aan het werken was, maar dit gaat al mijn verwachtingen te boven. Al vanaf de eerste stevige folknoten werd ik volledig weggeblazen van dit nummer. Je kan ook gewoon voelen hoe episch dit moet zijn tijdens liveshows een bij welke stukken iedereen gaat meezingen. Ik kijk er in elk geval al naar uit. Dit is waarom ik zoveel van deze band hou.


Ter info

Equilibrium is een Duitse folkmetal band ontstaan in de Duitse deelstaat Beieren in 2001. De band combineert elementen van folk en symphonic black metal. Kenmerkende instrumenten van de band zijn gitaren, violen en fluiten. Hun riffs weerspiegelen traditionele Germaanse melodieën. Hun thema's richten zich op Germaanse verhalen en Germaanse mythologie. Veel van hun teksten zijn in het Duits.


Comments


bottom of page