top of page

Sounds | Emmy d'Arc, I'm Allright


Een 'klein jung uit Alken' stond enkele dagen terug zomaar even haar ding te doen op Werchter Parklife. Of ze dat goed deed? Ik denk het wel. Mij bevalt i.i.g. wat ze hier helemaal in haar eentje in een kerk doet. Mooi liedje en vooral een erg goede stem. Dit najaar mogen we haar debuut ep verwachten.

Luister ook naar: Tell The World


lees


In 2018 won ze MNM's Rising Star en pakte ze op haar YouTube kanaal vooral uit met covers, o.a. van Johnny Cash. De laatste twee jaar werkte Ine Tiolants aan eigen materiaal onder de noemer Emmy d'Arc.

De gevolgen van de pandemie zette de jonge Limburgse dan ook naar haar hand door in haar kot te blijven en te werken aan nieuwe nummers. Aan samenwerkingen met ervaren rotten als Ozark Henri en Jasper Steverlinck had ze tijdens die periode héél veel. Met meer eigen materiaal, een selectie covers - songs van Johnny Cash zullen altijd deel uitmaken van haar repertoire want daar wordt ze gewoon gelukkig van - én haar zo geliefde gitaar onder de arm trekt Ine deze zomer reeds langs enkele podia, waaronder als voorprogramma van Daan (Botaniek Live) en op het Breekout Festival.

bottom of page