top of page

Sounds | Emma Bale, My Heroics/Part One (cover)


Liefde voor muziek, fan of niet ? Eén ding ben ik zeker, wanneer je het niet verwacht, toveren ze een pareltje tevoorschijn! En what the fuck, juffrouw Balemans maakte van een sterk nummer een echte parel. Emma Bale maakt van My Heroics, Part One een filmische versie. Maar het voelde aan als veel meer dan dat: mysterieus, donker, een kracht onderdrukt om uit te barsten. Het deed me denken aan enkele nummers van PJ Harvey. Dus Emma graag meer van dit!!


luister ook naar: Amour Fou


Lees


Emma Bale, artiestennaam van Emma Balemans geboren te Vilvoorde op 2 augustus 1999.

In 2014 nam de toen 14-jarige Emma deel aan het VTM-programma The Voice Kids. Ze haalde de finale niet. Op 13 december 2014 kwam All I want binnen op de 4de plaats van de Ultratop 50. Bale won in 2015 door de Radio 2-stemmers in België de prijs van "Beste zangeres" in Blankenberge.

Onder leiding van producer Hans Francken nam Bale in september 2015 een ep op. My World Untouched telt zes liedjes, waaronder de twee singles All I Want en Run. In 2016 kreeg de zangeres een MIA in de categorie beste zangeres.

De jaren nadien volgden er nog drie singles : Worth It, Curaçao en Cut Loose, alle drie de singles haalden de Ultratop 50.
Comments


bottom of page