top of page

Sounds | Elliott Brood, Stay Out


Geen nieuw nummer, maar wel een aanleding om te vermelden dat deze altcountryband dit voorjaar enkele concerten in BE en NL komt spelen. Kan je één van onderstaande meepikken, dan zeker doen, want een avond met dit energieke trio staat garant voor plezier.

Lees


Het Canadese Elliott Brood is een internationaal gerespecteerd alt-country trio dat inmiddels 20 jaar bestaat en o.a. een JUNO Award voor hun album “Days Into Years” op zak heeft. In Nederland vergaarden ze voor het eerst bekendheid met hun Six Shooter Records album “Ambassador” uit 2005, dat zeer lovend werd ontvangen en o.a. tot No Risc Disc werd verkozen door Plato. Het trio, dat ook een uitstekende live act is, speelde hier o.a. op festivals als Take Root en de R&B Night in Groningen.

Inmiddels hebben Mark Sasso, Casey Laforet en Stephen Pitkin een discografie opgebouwd die bestaat uit zeven albums, waarvan “Keeper” uit 2020 het meest recent is. Het trio heeft om bekende redenen een tijdlang niet getourd maar maakt binnenkort de oversteek weer naar Europa voor een uitgebreide tournee waarbij o.a. in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Nederland en Belgie zal worden opgetreden.
Comments


bottom of page