top of page

Sounds | Early Pedestrian, Still Doing Fine? (Album)


Punk/Garagerock as it should be, gewoon rechttoe rechttaan doorvlammen. Meer moet dat soms niet zijn!


Wanneer we van een lokale band een vraag binnen krijgen of we hun nieuwste CD eens willen beluisteren, moeten we dat "Support your locals"-gewijs altijd een kans geven.

Zo kregen we vorige week deze binnen, de nieuwe van Early Pedestrian, een band uit Londerzeel. Ik moet toegeven dat ik toch even van mijn sokken geblazen werd van de energie die deze plaat/band uitstraalt. De zanglijnen kunnen mij niet altijd evenveel bekoren moet ik toegeven, maar muzikaal heb ik mij zeker niet verveeld.

Toppers voor mij op deze plaat zijn Hypocrite, Still Doing Fine? en Walk.

Deze uitblinkers uitpikken is trouwens niet gemakkelijk, best geef je de volledige plaat gewoon eens een kans, voor je het weet ben je alleen betreurd dat de plaat voorbij is.

Als ik deze band op een festival zou zien kan ik me moeilijk inbeelden dat deze niet voor een absoluut feestje zouden zorgen. Het is haast onmogelijk om op dergelijke muziek te blijven stil zitten. De gitaarlijnen met ondersteunende drums werken zodanig aanstekelijk...dit is Punk/Garagerock as it should be!


Releasedatum: 3 april 2020


Luister
Lees

Early Pedestrian is een 3 koppige Alternatieve Punk/Rock 'n Roll garage band uit Londerzeel, opgericht in 2013. Vollenbak rechtdoor bullshit.

Onze ep "EP" (2016) werd opgenomen op de zolder van Wim Van Belle volgens de wetten van de DIY. Ruw en ongebakken.

Op vrijdag 3 April brachten we onze nieuwe CD uit genaamd "Still Doing Fine?" uit. Hiervoor hebben we samengewerkt met Tim Toegaert (Janez Detd, De Fanfaar, Fleddy Melculy,...) voor de productie & opnames en met Stef Exelmans (bekend van het mixen van Fleddy Melculy, King Hiss, ...) voor de mixen en de masters.


(Bron: Vi.be)
Comentários


bottom of page