top of page

Sounds | Dad Magic - Bad Soup // Absurd Beast


Ik had deze eigenlijk graag tot maandagochtend gehouden. Een ideale trap onder je reet om de week te starten. Maar goed, de dubbele song is al te lang blijven liggen. Ik hou wel van die punky vibe, het rauwe in de muziek en vooral de vocals. Nog maar eens zo'n band die je ergens in een groezelige club/pub wil zien het kot afbreken. Vlaanderen lijkt er de juiste voedingsbodem voor te hebben.


Lees


Dad Magic is een post-hardcore band uit Gent, België. Hun unieke mix van emotionele hardcore met dansbare elementen creëert een golf van energie die je zeker in beweging zal krijgen. Met een combinatie van pakkende melodieën en scherpe vocalen garandeert de band een optreden vol plezier. Soms oprecht, soms oneerbiedig, altijd eerlijk.


Bad Soup gaat over hoe de wereld stikt door de acties van een arrogante soort die de controle over de natuur heeft genomen. Het voelt moeilijk om als individu grip te krijgen op vervuiling.


Terwijl Bad Soup gaat over een gevecht met een onbekende entiteit, beschrijft Absurd Beast het gevoel van het absurde. Een constante strijd tussen doel en het gevoel van vergankelijkheid zoals beschreven door Albert Camus.

facebookbottom of page